Petrol’de yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Yeni sezona sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor, bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 11:31:33
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Yeni sezona sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor, bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Petrolleri tesisleri idman sahasında Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde günde çift antrenman ile sezona hazırlanan Petrolspor’da futbolcuların istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Özgür Vurur’un bizzat yaptırdığı antrenmanlarda futbolcuları sık sık uyarması dikkat çekti. Bu arada yönetimin biri kaleci olmak üzeri iki transfer daha gerçekleştirerek transferi tamamlayacağı öğrenildi. Alınacak iki yeni isimle anlaşıldığı ve takıma kısa sürede katılacağı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.