Pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Yeni tip koronavirüs salgını başladığı günden bu yana her alanda mücadelesini devam ettiren Sason Kaymakamlığı bünyesinde, Kaymakam Samet Serin başkanlığında ‘Pandemi Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

Gündem Yayın: 21 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.04.2021 00:59:27
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Yeni tip koronavirüs salgını başladığı günden bu yana her alanda mücadelesini devam ettiren Sason Kaymakamlığı bünyesinde, Kaymakam Samet Serin başkanlığında ‘Pandemi Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. Kurum amirleri ile yapılan toplantıda Sason’da son dönemlerde artan vakalar ile ilgili gerekli inceleme ve tedbirlerin artırılması maske, sosyal mesafe ve aşı takvimlerine uymaları konusunda hassas olmaları gerektiği üzerinde duruldu. Yapılan değerlendirmede; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını, toplumun her kademesine tedbir yükümlülüğü getirmiştir. Özellikle bireysel tedbirlerin toplum hayatını etkilediği bu süreçte, günlük hayatı normal akışında seyrediyormuş gibi değerlendirip tedbirsiz davranmak, salgının kontrol altına alınmasını engelleyeceği gibi hayatımızı da her alanda kısıtlayacaktır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.