‘Okurlar Yazarlar Buluşuyor’ projesi başladı

Batman Valiliğinin himayelerinde Özel İdare Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği Batman İl Temsilciliği iş birliğiyle hayata geçirilen "Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesi başladı.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 18.04.2021 20:00:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Valiliğinin himayelerinde Özel İdare Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği Batman İl Temsilciliği iş birliğiyle hayata geçirilen "Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesi başladı. Kültürel ve Sosyal Sorumluluk kapsamında "Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesinde ilk buluşma Türkiye Yazarlar Birliği üyesi Batmanlı Araştırmacı Yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu, Merkez Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. "Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesinde ikinci buluşma Türkiye Yazarlar Birliği üyesi Batmanlı Akademisyen Yazar Prof. Dr. Şemsettin Dursun, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Proje ile il merkezimizde ikamet eden 14-20 yaş grubu ortaöğretim öğrencilerinin genel kültürlerini geliştirmek, kitap okuma zevki kazandırmak, toplumsal ilişkilerinin kalitesini artırmak, okul hayatındaki başarılarını pekiştirmek, erdemli ve olgun bireyler olmalarını temin etmenin amaçlandığı proje kapsamında yazarların kitaplarını okumalarını ve bilahare yazarlarla bir araya gelmelerini hedeflendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.