Okul güvenliği toplantısı yapıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2'nci döneminde "Okul Güvenliği" kapsamında alınacak tedbirler ve geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında toplantı yapıldı.

Eğitim Yayın: 04 Şubat 2018 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2018 21:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2'nci döneminde "Okul Güvenliği" kapsamında alınacak tedbirler ve geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında toplantı yapıldı. Kaymakamlık Konferans Salonunda yapılan toplantıya Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Halil Başar, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Bilal Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliklerinin başkanları katıldı. Kaymakam Osman Bilici, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için paydaş kurumlar ve şahıslar ile sürekli koordinasyon içinde olduklarını belirterek, "Bu paydaşların okul güvenliği ve uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımına yönelik önlemlerin alınması ile ilgili gerekli denetimlerimiz devam edecek. Öğrenci taşıma hizmeti yapan araç ve şoförler ile okulların eğitim bölgelerinde bulunan internet kafe ve oyun salonları da düzenli olarak ilgili kurumlarca denetlenecek ve bu konuda yasadışı faaliyet gösteren yerler ile ilgili yasal işlemler yapılacak. Okullarımıza görevlendirilen güvenlik personelleri ile irtibat görevlilerinin okul idareleri ile sürekli irtibat halinde olup, güvenlik ekiplerince okulların giriş-çıkış saatlerinde ve yol güzergâhlarında düzenli olarak kontrol yapılacak" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.