Okul sporlarında ilk turnuva başladı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı online satranç turnuvası başladı.

Yayın: 05 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.04.2021 23:07:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı online satranç turnuvası başladı. 02-11 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Okul Sporları Online Satranç turnuvası minikler A, Minikler B, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorileri olmak üzere genel ve kızlarda 10 kategoride yapılacak. Pandemi sürecinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ilk online Okul Sporları il birinciliğinin startını verdikleri için mutlu olduklarını belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Genel ve kızlar olmak üzere 10 kategoride online satranç turnuvamıza başladık. 11 Nisan’da finali yapılacak. Kategorilerinde ilk üç dereceye giren okullara kupa, bireysel sıralamada ilk üç dereceyi elde eden sporculara da madalya vereceğiz. İl seçmelerini tamamlayan sporcuların %10’u yarı finallerde oynamaya hak kazanacaktır. Turnuvaya şartları uyan tüm okullarımıza açıktır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.