Kurumlar oyuncaklarla oynuyor

Yaşanan ekonomik kriz ve pandemi döneminde vatandaş ekmek bulamazken, bazı kurumlar para harcamak için savurganlıkta sınır tanımıyor.

Gündem Yayın: 21 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.04.2021 18:36:49
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Yaşanan ekonomik kriz ve pandemi döneminde vatandaş ekmek bulamazken, bazı kurumlar para harcamak için savurganlıkta sınır tanımıyor. Yaklaşık bir yılı aşkın süredir tüm dünyada ölümcül etkisini sürdüren salgın hastalıktan dolayı bir çok esnaf iflas ederken, işsizliğin tavan yaptığı Batman ve bölgede gün geçtikçe mutfaktaki yangın büyümeye devam ediyor. Kentteki bazı kurum ve kuruluşlar etten püften etkinliklerle savurganlıklarını devam ettirmeye çalışıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Turgut Özal Bulvarındaki devasa binanın tüm camları ayıcıklarla süslenirken, ekmek telaşında olan bir çok vatandaş ve çocuk ise evlerine askıda ekmeği alabilmek için saatlerce kuyrukta bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.