“KÜRT SORUNUNU İYİ PARTİ ÇÖZECEKTİR”

İYİ Parti İl Başkanı Şeyhmus Uras, Kürt sorununun kadın eliyle çözüleceğini ve Türkiye’de halkların kardeşliğinin kazanacağını söyledi.

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 21.06.2018 13:31:01
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

“Kürt Sorununu Çözmek Boynumun borcudur” diyen İYİ Parti İl Başkanı Şeyhmus Uras; “Yıllardır evimde, köyümde, memleketimde ve halkımın arasında her zaman oldum. Ak Partinin iktidara gelmesiyle Türkiye’de Kürt sorununu çözeceği vaatleriyle bizleri oyaladı. Bizlerde zaman zaman inanıp sabrettik. Ancak baktık ki, bütün gayeleri ve amaçları, sadece Kürt halkından oy almakmış. Ankara’ya gittikleri zaman unutuyorlar. Biz bu halkın içinden gelmiş, bölgeyi çok iyi bilen kişileriz. Artık yeter, Kürt sorununun çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar hiç kimseye boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Onun için 24 Haziran’da Ak Partinin iktidarı düşecek ve bizim iktidarımız gelecektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.