KORONA ÖLÜMLERİ ARTIYOR

Ölümcül etkisini sürdüren korona virüs can almaya devam ediyor. Dünya genelinde yaklaşık olarak iki milyon üzerindeki can kaybına neden olan salgın hastalık vakaları gün geçtikçe artarken, can kayıpları da yaşanmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 13.04.2021 14:55:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

3 GÜNDE 7 ÖLÜM

Yasak ve kısıtlamalar dahilindeki dönemde Batman ve bölgedeki tedbirler sonucunda Güneydoğu'daki bir çok ilin 'mavi' kategorisinden uzaklaşarak ‘sarı’ ve ‘turuncu’ rengine boyanırken, vaka sayıları günden güne katlanıyor. Bir süre önce ölümlü vakaların yaşanmadığı Batman'da son dönemlerde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3, özel hastanelerde de 4 ölümlü vakanın yaşandığı öğrenildi. 8 Nisan Perşembe günü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 60 yaşındaki Ö.G.'nin ardından 11 ve 12 Nisan'da da 6 vatandaş korona virüsten hayatını kaybetti. 11 Nisan tarihinde iki ayrı özel hastanede hayatlarını kaybedenlerden G.S. (56) Balpınar Beldesinde toprağa verilirken, H.T. (62) Batman Asri Mezarlıkta toprağa verildi. 12 Nisan Pazartesi günü ise 66 yaşındaki N.T ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesi sonucu Keverzo köyünde, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata veda eden 77 yaşındaki N.A., Kanireva ve 85 yaşındaki O.A. Bismil Ağıl Köyünde, yine özel bir hastanede yaşamını yitiren M.Y. (88) Kozluk ilçesinde toprağa verildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.