Kızılay Kan Bağışı Merkezi hizmete açıldı

Batman Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na ait ek hizmet binasında Vali Hulusi Şahin’in destekleriyle hizmete açıldı.

Gündem Yayın: 21 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.04.2021 22:27:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na ait ek hizmet binasında Vali Hulusi Şahin’in destekleriyle hizmete açıldı.  Batman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen yeni yerinde Batman ve Siirt illerine hizmet vermeye başlayan Kan Bağışı Merkezinde; kan bağış organizasyonlarının yanında immün plazma ve kök hücre bağışıyla ilgili çalışmalar yürütülecek. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve davetlilerle birlikte merkezin açılışını gerçekleştiren Vali Hulusi Şahin, Kan Bağışı Merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden yürütülecek hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Merkezin açılışına; İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, Gençlik ve Spor İl Müdürü  Mehmet Şafi Özperk ve  BATSO Başkanı Abdulkadir Demir katıldı. Açılışın ardından Kızılay Genel Başkanı Kınık tarafından Vali Hulusi Şahin'e, Kızılay’ın çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.