Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon , İzleme ve Değerlendirme Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci’nin başkanlığında yapıldı.

Yaşam Yayın: 11 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.04.2021 22:55:05
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

İçişleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon , İzleme  ve Değerlendirme Gercüş  Kaymakamı Mevlüt Şekerci’nin başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık makamındaki toplantıya Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, İlçe Emniyet Amiri Can Akkuş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Faruk Teker, TSM Başkanı Zehra Yılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Erdal Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabettin Konakçı, İlçe Müftüsü Zeki İşcan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Orhan Şahin katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.