'KINIYOR VE KABUL ETMİYORUZ'

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak tanımlamasına tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 14:25:09
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak tanımlamasına tepki gösterdi. Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin değerlendirmesini ret ettiklerini ifade eden Gür, "ABD Başkanı'nın 24 Nisan tarihinde yaptığı 1915 olaylarına dair açıklamayı kabul etmiyor ve en şiddetli şekilde protesto ediyoruz. Devletimize ve milletimize leke vurmak isteyen kirli zihniyeti ve yalanlarını kabul etmiyoruz. Tarihinde soykırımların olduğu ABD'nin Başkanı, tarih konusunda konuşacak son kişi bile değildir ve açıklamasının hiçbir değeri bulunmamaktadır. Biden'ın soykırım olarak nitelediği, tarihi gerçeklerle bağdaşmayan suçlayıcı açıklamasını kınıyor ve kabul etmiyoruz. Biden’ın arka bahçesi gibi davranan, Devletine ve milletine düşmanca tavır takınan içerideki işbirlikçilerini de kınıyoruz. Onlara önce kendi kirli tarihleriyle yüzleşmelerini tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.