İYİ Partinin kadın adayları meydanlarda

İYİ Parti Batman Kadın Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezi ve kenar semtleri mesken tuttular.

Siyaset Yayın: 17 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 17.06.2018 14:18:23
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman’da 5 vekil adayının 3’ünü kadın aday olarak gösteren İYİ Parti, Güneydoğu’da kadına verdiği değeri gözler önüne serdi. İYİ Partinin Batman kadın Milletvekili adayları Beyhan Özgener, Leyla Soyvural ve Sevinç Sarıahmetoğlu, oy patlaması yapacaklarını ve en az bir vekil çıkaracaklarını ifade ettiler. Milletvekili adayı Sevinç Sarıahmetoğlu; “Genel Merkezimiz aday kontenjanının %60’nı kadın adaylara ayırırken, %40’lık kontenjanı ise erkek adaylara ayırdı. Batman’da 3 kadın ve 2 erkek aday olarak bölge bölge seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle halkımızın ve özellikle kadın seçmenlerimizin desteğiyle, seçimlerden zaferle çıkacağız. Bu konuda, ev ev, kapı kapı, köy köy, belde belde, ilçe ilçe ve ayak basmadık yer, ziyaret edilmedik seçmen bırakmayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.