Hastanenin proje ihalesi tamamlandı

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yatırım programına alınan 500 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlık Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 11:43:47
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yatırım programına alınan 500 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özdemir; Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede 500 yataklı yeni Batman Devlet Hastanesinin Uygulama Projeleri ve İhale Dokümanlarının hazırlanması işinin ihalesinin 21 Temmuz’da yapıldığı ve proje hazırlanması için ihaleyi alan Ekip Proje firması ile 2 Ekim’de sözleşme imzalandığı tarafımıza iletildi. Proje hazırlama işi 210 gün içerisinde bitirilip Sağlık Bakanlığına teslim edildikten sonra 500 Yataklı Yeni Batman Devlet hastanesinin yapım ihalesi ve yer teslimi yapılacağı Sağlık Bakanlığınca tarafımıza iletilmiştir. İlimizin ihtiyacı olan bu yatırımın bütün süreçlerini takip ettiğimizi Batman kamuoyunun dikkatine sunarım” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.