HASTALARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Evde Sağlık Hastaları ile El Ele’ projesi kapsamında hastalıkları ağır seyreden vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 04 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 04.05.2021 12:56:33
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, evde sağlık hizmeti alan hastaların yaşamlarını kolaylaştırmak, maddi durumu düşük hasta yakınlarına ev eşyası ve kira desteği yapılması için talimat verdi. Hastalıkları ağır seyreden vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Şahin'e Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu eşlik etti. Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nün ‘Evde Sağlık Hastaları ile El Ele Projesi’ kapsamında hastalıkları ağır seyreden hastalar için tahsis ettiği 90 fonksiyonel hasta yatağının amacına hizmet ettiğini belirten Vali Şahin, projenin sürdürülmesi için imkanlar doğrultusunda çalışmaların devam etmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.