‘Gitmedik yer bırakmayacağız’

Mardin, Batman ve Diyarbakır illerinde incelemelerde bulunan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, bölgede büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 24 Kasım 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 24.11.2018 21:03:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“ONUR HAREKETİ BÖLGEDE İLGİ GÖRÜYOR”

Özellikle genç kesimden büyük bir ilgiye mazhar olduklarını ifade eden Aydın, “Mevcut iktidar ve muhalefet bu ülkeyi ve Güneydoğu’yu temsil etmiyor. Mevcut aktörlerin bizimle herhangi bir bağı yoktur. Şu anda birçok ilde teşkilatlarımızı oluşturmuş bulunmaktayız. Ülke geneli ile özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde gönüllere girmeyi başarmış bulunmaktayız. Bölge insanı özü-sözü doğru olan siyasetçi özlemini çekmektedir. Bizleri de dürüst ve isteklerine göre siyasetçi olarak gördükleri için son derece büyük ilgiyle karşılaşıyoruz” dedi. Onur Hareketi’nin artık mitingler düzenleyecek hale geldiğini de ifade eden Aydın, “Önümüzdeki yıl kesin olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağından hiç şüphemiz yok. Bu seçimler için gereken her türlü hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz. Mevcut iktidar ve muhalefet gerçek anlamda görevlerini yapıyor denilemez. Bu ülkenin artık gözyaşı döken insanların yerine mutlu insanların ülkesi olmalıdır. Bizlerde bunu başarmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Gereken duyarlılığı göstermeyenlerin bir eseridir bugünkü tablo. Buranın insanını da irdelemek gerekir” diye konuştu. Öte yandan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, bölgedeki temaslarına devam ettiklerini ve gitmedik yer bırakmayacaklarını da belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.