‘Gençler bizim geleceğimizdir’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 21 branşta 33 antrenörlerinin gençlerin hizmetinde olduğunu söyledi.

Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 12:20:23
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 21 branşta 33 antrenörlerinin gençlerin hizmetinde olduğunu söyledi. Uzun süren pandemi sürecinden sonra, normalleşen hayatta ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kurallarına uyarak sportif aktivitelerini programlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten İl Müdürü Özperk, herkesi açık ve kapalı spor tesislerine spor yapmaya davet etti. Özperk yaptığı açıklamada; “İl Müdürlüğü olarak sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, sosyal ve birçok alanda merkez ve ilçelerimizle aktivitelerimizi sürdürüyoruz. Pandemi kurallarına uyarak, çocuk ve gençlerimizin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. İl Müdürlüğümüzde tüm branşların kayıtları aralıksız sürüyor. Amacımız gençlerimizin spordan kopmamalarını sağlayıp, hayata barışık olmalarına imkân sağlamaktır. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.