GENÇ OFİSE ZİYARET

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren ve Batman Üniversitesi Merkez Kampusunda yer alan Genç Ofis’i ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 21:31:30
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren ve Batman Üniversitesi Merkez Kampusunda yer alan Genç Ofis’i ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Gençler tarafından gerçekleştirilen atölye çalışmalarını inceleyen Bayan Şahin, yapılan çalışmalar üzerine gençlerle bir süre sohbet ederek gerçekleştirdikleri etkinliklere eşlik etti. Daha sonra düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan Bayan Şahin, Genç Ofis'te bulunan kitap kumbarasına kitap desteğinde bulundu. Etkinliğin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında ilimize gezmeye gelen “Ergani Gençlik Merkezi Gönüllüleri” ile bir araya gelen Bayan Şahin, gençlerle bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.