“Geleceğimizi gençler şekillendirecek”

Ak Parti Batman Milletvekili adayı Murat Güneştekin, seçme ve seçilme yaşının 18'e düşürülmesi ile gençlerin Ak Partiye koştuğunu ve geleceği gençlerin şekillendireceğini söyledi.

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 21.06.2018 13:08:09
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayı Murat Güneştekin, "Ak Parti sayesinde ekonominin nereden nereye geldiğini biliyoruz. Ak Parti dönemindeki hızlı gelişim ve değişimin her sahada olduğu gibi gençlerin üzerinde de çok büyük etkisi olduğu görülmektedir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, ‘Büyük Türkiye’yi birlikte inşa edeceğimiz gençlerimize, bu toprakların ihtiyacı vardır' sözleriyle, dün olduğu gibi 24 Haziran seçimleri sonrasında da partimiz, gençlerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecektir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.