‘Galibiyetten dolayı mutluyuz’

Batman Petrolspor A.Ş. Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Yalovaspor karşısında aldıkları 1-0 galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Av. Basın Sözcüsü Güzel, galip geldikleri Yalova maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yayın: 30 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 30.10.2020 09:04:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“MÜCADELE VE SAVAŞMAYA DEVAM”

Aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını ifade eden Petrolspor A.Ş. Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel; “Sezona iyi başlayan ve ilk 3 haftada aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Petrolspor iki haftalık galibiyet hasretine Yalovaspor karşısında son verdi. Maç esnasında birçok gol pozisyonuna girdik, değerlendirebilsek daha farklı bir sonuçla maçı noktalayabilirdi. Llakin her şeye rağmen alınan 3 puandan memnunuz. Aldığımız bu galibiyet bugün burada kaldı. Önümüzde kritik Cizrespor maçı bulunmaktadır. Bu maçı da kayıpsız geçirmek istiyoruz. Rehavet en büyük düşmanımızdır, takımca rehavet tuzağına düşmeden her maçı final havasında geçirip ve her maça ayrı bir ciddiyette hazırlanmaya devam edeceğiz. Ayrıca alınan  galibiyeti, kulübümüzden desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz Hulusi Şahin'e, BATSO Başkanımız Abdülkadir Demir'e, TPAO Bölge Müdürümüz Mustafa Demir'e ve cefakar Batman halkımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.