Ekmen’den aşı çağrısı

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, koronavirüs aşısı olurken, emeklilere ve üyelerine “aşı ol” çağrısı yaptı.

Sağlık Yayın: 21 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.02.2021 10:56:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, koronavirüs aşısı olurken, emeklilere ve üyelerine “aşı ol” çağrısı yaptı. Başkan Ekmen, e-nabız üzerinden aldığı randevu kapsamında bağlı bulunduğu sağlık kurumuna gitti. Koronavirüs aşısı olan Ekmen, üyelerine ve emeklilere “aşı ol” çağrısı yaptı. Toplum sağlığı için aşı olmanın önemine dikkat çeken Ekmen, “Tüm dünya şu anda hiç bilmediği bir virüsle savaşırken, binlerce insan bu virüs nedeniyle hayatını kaybetmişken, geliştirilen aşı ve ilaçlar, hayati önem taşımaktadır. Virüs salgınıyla ciddi bir mücadelenin yürütülebilmesi için herkesin aşı çalışmalarına destek vermesi gerekiyor. Ben de bağlı bulunduğum sağlık kurumunda aşımı yaptırdım. Tüm emekli üyelerime, ailelerine, hemşerilerime, aşı olmaları için çağrı yapıyorum. Aşı, virüse yakalansanız dahi ölüm riskini düşürür, hastalığı ağır geçirmenizi yüzde 90 oranında engeller. Aşı olduktan sonra da maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek koronavirüs salgınına karşı mücadelemizi sürdürmeliyiz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.