CORONA BİR GÜNDE 6 CAN ALDI

29 Nisan’dan 17 Mayıs tarihine kadar tam kapanmaya gidilen 81 ilde korona virüs vakalarında düşüşler yaşanırken ölümlü vakaları da yaşanmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 06.05.2021 10:28:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

29 Nisan’dan 17 Mayıs tarihine kadar tam kapanmaya gidilen 81 ilde korona virüs vakalarında düşüşler yaşanırken ölümlü vakaları da yaşanmaya devam ediyor.

KORONA KISITLAMA DİNLEMİYOR

Ölümcül etkisini sürdüren salgın hastalıkla mücadele devam ederken, ülke genelinde yasak ve kısıtlamalarla birlikte aşıların da devam etmesiyle salgın hastalık kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Batman'da da vaka sayılarının inişte olduğu açıklanırken, ölümlü vakalar da yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Batman merkez ile çevre il ve ilçelerden getirilen hastaların Batman'daki sağlık kuruluşlarında tedavileri sürerken, can kayıplarının da kısıtlamaya rağmen devam ettiği görüldü. Kısıtlamaların yaşandığı bir haftadan bu yana Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelerde 18 kişi hayatını kaybetti. 29 Nisan’da hayatını kaybeden Ferman Aydın (49) Aydınkonak, Hasan Arkız (67) Kurtalan'da toprağa verildi. 2 Mayıs’ta hayatlarını kaybeden Hediye Cihan (50) Gercüş'te, Ali Akın (78) Balpınar, Naime Çoban (92) Kayapınar'da toprağa verildi. 3 Mayıs’ta hayatını kaybeden  Şehmus Gezer  (70) Aydınkonak, Şehmus Bal (72) Asri, Salih Aslan (57) Asri mezarlıkta toprağa verilirken, 4 Mayıs’ta yaşamını yitiren Abdüssemet Şahin (58) Sason, Fatma Yıldız (58) Asri, Nefize Bildik (62) Kozluk, Yusuf Cebel (57) Dargeçit'te toprağa verildiler. 5 Mayıs Çarşamba günü ise 6 vatandaş daha salgın hastalıktan hayatını kaybetti. Son 24 saatte 6 kişinin hayatını kaybettiği Batman'da tüm müdahalelere rağmen kurtaramayan vatandaşlardan Mehmet Sait Güzel (82) Asri, Mehmet Zeki Aybek (61) Siirt, Türkan Özbek (78) Asri , Sabriye Aydın (43) Kozluk ve Abdullah Kılınç (60) İkiztepe, Türkiye Sevinç (56) Asri  mezarlıkta, yakınları ve görevliler tarafından toprağa verildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.