“BİTTİLER, BAŞKA YOLU YOK”

CHP Milletvekili adayı Ayhan Işık ve İl Başkanı Hüseyin Yaşar iftar yemeğiyle Mehmet Usta lokantasında basınla bir araya geldiler.

Siyaset Yayın: 10 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 10.06.2018 14:29:14
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

CHP’nin son derece iddialı olduğunu Batman’da bir Milletvekili çıkarabilecek güce eriştiğini dile getiren Milletvekili Ayhan Işık, 16 yıldır ülkenin başında bulunan iktidarın artık değiştirilmesinin zamanının geldiğini belirterek, “Bu iktidar binlerce insanı hapishanalere tıkmış, binlerce insanı aşından ekmeğinden etmiş, vatandaşın ekonomik düzeyini insan onuruna yaraşır bir düzeye getirememiştir. Ülkeyi adeta çıkarcıların menfaatçıların  eline teslim etmiş. Bir iktidarın daha fazla burada kalması ülkemiz için büyük bir talihsizlik olacaktır. CHP iktidarının geldiğini, Cumhurbaşkanımızın da Muharrem İnce olacağını şimdiden müjdeleyebilirim” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.