BBP 28 YAŞINDA

MKYK Üyesi Güneydoğu 2. Bölge Sorumlusu Recep Er, Büyük Birlik Partisi’nin 28. yıl dönümünü kutladı.

Siyaset Yayın: 31 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 31.01.2021 21:38:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MKYK Üyesi Güneydoğu 2. Bölge Sorumlusu Recep Er, Büyük Birlik Partisi’nin 28. yıl dönümünü kutladı. Er, yazılı mesajında “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu tarafında 29 Ocak 1993’te kurulan Büyük Birlik Partisi pandemi nedeniyle sade bir programla 28. yıl dönümünü kutluyoruz.  28 yıldır milliyetçi, maneviyatçı, demokrat kimliğiyle ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız uzun ve zorlu bir mücadeleyi sürdürüyoruz. Biz sadece sırtını milletine yaslayarak, kurulduğundan beri çizgisinde hiç bir kırıklı olmadan, mensuplarının başını öne eğdirecek hiç bir yanlışın içine düşmeden aynı aşk, iman, dürüstlük ve doğrulukla yolumuza devam ediyoruz. BBP’nin kurulduğu günden beri milletin inanç ve değer yargılarının zırhı olduğu ve milletimizin mukaddes kabul ettiğine el uzatanlar, dil uzatanların karşılarında hep BBP’yi buldular.  Hiç bir vesayet odağı, Sermaye grubu, lobi ve uluslararası projenin partisi olmadık, olmayacağız” dedi.

BBP YENİ YERİNDE

Büyük Birlik Partisi Batman İl Teşkilatı yeni yerine taşındı. Pınarbaşı Mahallesi Öğretmenevi karşısına taşınan Büyük Birlik Partisi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Parti olarak çalışmalar için kollarını sıvadıklarını belirten İl Başkanı Adem Bağlamış, “Büyük Birlik Partisi olarak Batman'da daha iyi çalışmalar ve misafirlerimi ağırlamak için yeni binamıza taşındık. Parti olarak önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Bu çalışmalarımızda Batman halkını da yanımızda görmek istiyoruz. Hemşerilerimizi yeni parti binamıza bekliyoruz. Kapımız herkese açıktır” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.