BATMAN KAN POMPALIYOR

Bir süre önce Kızılay Batman Kan Merkezi Müdürü Doktor Hakkı İpek'in 'Kan stokları alarm veriyor' çağrısına kentteki resmi kurumlar ses vererek Kızılay'a kan pompalamaya başladılar.

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 27.04.2021 19:44:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sağlık İl Müdürü ve çalışanlarının kan bağışından sonra Batman Valisi Hulusi Şahin ile Valilik Personeli, ardından İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Batman'ın plakasını simgeleyen '72' polisiyle, İl Milli Eğitim Müdürü ve personelinin ardından Jandarma İl Komutanı Albay İsa Çakmak, 700 kişilik asker ordusuyla Kızılay'a kan bağışına destek verdiler.

JANDARMA 700 ASKERLE MEYDAN OKUDU

Kızılay’ın Atatürk Parkı önünde bulunan kan bağışı noktasına gelen İl Jandarma Komutanı Çakmak ve jandarma personeli, yeni tip koronavirüs sürecinde azalan kan bağışına destek olmak amacıyla kan verdi. İl Jandarma Komutanı Çakmak, yaptığı açıklamada, 700 personelle kan vermeye geldiklerini söyledi. Vali Hulusi Şahin'in başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağış noktasına geldiklerini belirten Çakmak, "Jandarma, vatanı ve milleti için her zaman canını da, kanını da vermeye hazırdır. İlk etapta 700 personelle bu kampanyayı destekliyoruz. Önümüzdeki süreçte bunu bin kişinin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Ben huzurlarınızda söz konusu vatan olduğunda her türlü fedakarlığa seve seve katlanan silah arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç biliyorum" diye konuştu.

ÖĞRETMENLERDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

 Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile öğretmenler kan bağışında bulundu. Türk Kızılayın Atatürk Parkı önünde bulunan kan bağışı noktasına gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve öğretmenler yeni tip koronavirüs sürecinde azalan kan bağışına destek olmak amacıyla kan verdi. Vali Hulusi Şahin'in başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına eğitim camiası olarak destek olmak için katıldıklarını belirten Kurtaran, “Eğitim camiası bu kan bağışlarını uzun süredir okul bazlı olarak da sürdürüyor. Bu akşam toplu bir şekilde buradayız ve kan bağışında bulunuyoruz. Buradan sayın Batman Üniversitesi Rektörüne sesleniyoruz. Rektörümüzü ve Üniversite camiamızı kan bağışında bulunmaları için buraya davet ediyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.