Başkan Gür'den anlamlı etkinlik

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları tarafından yetim ve down sendromlu çocuklara yönelik özel bir dizi etkinlik düzenledi Özel bir salonda sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan etkinlikte aralarında yetim ve down sendromu bulunan 100 çocuğa oyuncak hediye edildi.

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 27.04.2021 19:35:58
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları tarafından yetim  ve down sendromlu  çocuklara yönelik özel bir dizi etkinlik düzenledi Özel bir salonda sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan etkinlikte aralarında yetim ve down sendromu bulunan 100 çocuğa oyuncak hediye edildi. Çocukları yaş pasta ve hediyelerle sevindiren AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan, aileler ile de sohbet ederek sorunları ve sıkıntıları konusunda görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, çocukların birer çiçek olduğunu ve onları mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti. Etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı. Oyuncakları teslim alan ve unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar Başkan Gür ve Başkan Aslan'a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.