ASKON’DAN BİDEN’E KINAMA

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu; ABD Başkanı Jeo Biden’in talihsiz açıklamasını kınadı.

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 26.04.2021 14:39:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu; ABD Başkanı Jeo Biden’in talihsiz açıklamasını kınadı. Hiç bir hukuki dayanağı olmamasına rağmen siyaseten 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanan ABD Başkanı Jeo Biden’ın iki ülke ilişkilerine zarar verecek bir seçimde bulunduğunu belirten Nasıroğlu, “Ülkemize soykırımla ithamda bulunan ABD Kendi tarihine baksın; Vietnam’da 4 milyon,Kore’de 3 milyon,Kamboçya ve Laos’ta 1 milyon,Afganistan’da 1,5 milyon,Irak’da 1 milyon,Hiroşima ve Nagazaki’de 350 bin,ayrıca 15 milyon Kızılderli’yi katletmiş bir zihniyet utanmadan neyin soykırımdan bahs ediyor. Soykırım ve Zulüm arayanların,kendi tarihlerinde ki insanlık ayıplarını örtmek maksadıyla yaptıkları bu anlamsız davranış 2021 Türkiye’sinin güçlü ve kararlı gidişatına asla etki etmeyecektir. ABD yıllardır bu talihsiz davaranışından kurtulamamış ve sırf iç siyaset politikalarında ki baskıyı baskılanmak için Ermeni vatandaşları kirli emellerine alet etmekten da vazgeçmemiştir. Bu talihsiz karardan ötürü ABD Başkanı Jeo Biden ve aynı zihniyeti taşıyanları kınıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.