ASKON 1100 aileye gıda ve nakdi yardım yaptı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında 1100 ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kuru gıda ve nakdi yardımında bulundu.

Yaşam Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 14:29:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu “Koronavirüs sebebiyle insanlık madden ve manen zor günler geçiriyor. ‘Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır’ şiarıyla hareket ettiğimiz şu günlerde tespit ettiğimiz dar gelirli ve muhtaç ailelere bir nebze destek olmak için ASKON Batman Şubesi olarak var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Rahmetine sığındığımız, içerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi taşıyan mübarek Ramazan ayında, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. ASKON olarak her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda ve nakdi yardımında bulunduk. Dernek üyelerimizin katkılarıyla toplanan bağışlar ve üyelerimizin kurumsal yardımlarıyla 1100 ailenin kuru gıda ve nakdi ihtiyacını karşıladık. ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, salgın nedeniyle bu Ramazan ayında da muhtaç ve dar gelirli vatandaşlara bir nebze de olsun yardımda bulunmak, dayanışma ve yardımlaşma duygusunu yaşatmak amacıyla tüm üyelerimizin katkılarıyla dernek olarak bu Ramazan’da da 1100 aileye kuru gıda ve nakdi desteğinde bulunduklarını dile getirdi. Başkan Nasıroğlu, “Bu konuda dernek üyelerinin gösterdiği yardımseverlik ve duyarlılıkları için hepsine teşekkür ediyor, üyelerimizin ve halkımızın, şimdiden Ramazan Bayramını en kalb-i duygularla kutlayarak sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmesini diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.