Aranan şahıs yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü aranan şahısların yakalanmasında etkinliğin artırılması ve süratle adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Asayiş Yayın: 28 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.09.2020 15:02:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü aranan şahısların yakalanmasında etkinliğin artırılması ve süratle adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme ve hırsızlık suçundan toplam 18 yıl, 8 ay ve 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Şahsın yapılan kaba üst aramasında H.Y. isimli şahsa ait (1) adet sahte kimlik belgesi çıktı. Şahıs İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiş, daha sonra tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamaya yönelik olarak 24 saat görevimizin başında olacağımız halkımız tarafından bilinmelidir. İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından günün 24 saatinde tüm il genelinde kontroller kararlıkla devam etmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.