4 Yıl önce 2 kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Batman’da 2 kardeşi silahla öldüren şüpheli, Antalya’da 4 yıl boyunca yakalanmamak için sık sık yer değiştirdi.

Asayiş Yayın: 09 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 09.10.2020 13:52:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Batman’ın Yenişehir semtinde 4 yıl önce 2 kardeşi silahla öldürdüğü iddia edilen zanlı Antalya’da saklandığı evde yakalandı. Şüphelinin hiçbir iş yapmadığı ve yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiği öğrenildi. Batman’ın Yenişehir semtinde 4 yıl önce Batı Raman Yolu TEİAŞ kavşağında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada müteahhit Nizam Y.(49) ve güvenlik görevlisi kardeşi Muhammed Y (44), silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi  38 yaşındaki Kenan K, ise izini kaybettirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 yıldır aranan ve bir türlü yakalanamayan Kenan K’nın(38) saklandığını belirledi. Şüphelinin Muratpaşa Mahallesindeki ikametini tespit eden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Özel Harekatla ortak düzenlediği operasyonda şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.  Sağlık kontrolünden geçirilen Kenan K’nın Emniyetteki ifade işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Sağlık kontrolü sırasında gazetecilerin cinayeti neden işlediniz? sorusuna zanlı, "Ben bilerek işlemedim' cevabını verdi.  Öte yandan şüphelinin olay sonrası hemen Antalya’ya geldiği ve 4 yıldır bu kentte sık sık yer değiştirerek izini kaybettirdiği öğrenildi. Sürekli saklanan şüphelinin ayrıca hiçbir iş yapmadığı belirlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.