3 Takıma 1 futbol sahası düşüyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in, büyük gayret ve çabaları sonucunda mevcut futbol sahalarına yenileri eklenerek sayı 10’a çıkartıldı.

Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 12:33:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in, büyük gayret ve çabaları sonucunda mevcut futbol sahalarına yenileri eklenerek  sayı 10’a çıkartıldı. 15 bin kişilik Yeni Batman Stadyumunun yanı sıra, 19 Mayıs Mahallesinde 3 adet, Aydınkonak’ta 1 adet, Kozluk, Beşiri, Gercüş, Hasankeyf ve Sason ilçelerinde de birer adet olmak üzere futbol sahalarının sayısı 10’a çıkması amatör futbol branşlarına rahat bir nefes aldırdı. Türkiye’de tesisleşme konusunda sayılı iller arasına girdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Batman’da neredeyse 3 amatör futbol takımına bir futbol sahasının düştüğünü söyledi.  İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “Batman’da biri profesyonel, 9 tanesi de amatör olmak üzere nizami futbol sahalarımızın sayısının 10’ı çıkması bizleri son derece mutlu ediyor.  Batman merkezde 3, Gercüş, Beşiri ve Kozluk’ta birer sahamız hizmete girmiş. Hasankeyf, Sason ve Aydınkonak’ta da yapımı devam eden sahalarımız Allah’ın izniyle yeni sezona yetişecek. Böylece 3 takımımıza bir saha düşecek. Sahalarımızın yapımında bizlere her türlü konuda yardımcı olan Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’e ve emeği geçenlere Batman halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi. Özperk ayrıca, 19 Mayıs’ta amatör takımlara birer oda yapımı inşaatının da sürdüğünü ve Petrolspor alt yapısının akademi liglerini oynadığı nizami futbol sahasının da mevcut olduğunu sözlerine ekledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.