2. Lige yükselen sporcuları tebrik etti

Gaziantep’te 20-25 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Lig grup müsabakalarında şampiyon olarak ikinci lige katılmaya hak kazanan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı ve teknik heyeti Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 13:09:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gaziantep’te  20-25 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Lig grup müsabakalarında şampiyon olarak ikinci lige katılmaya hak kazanan 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı ve teknik heyeti Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Batman Belediyesi Konferans Salonunda 1955 Batman Belediyespor Hentbol Takımı ve teknik heyeti ağırlayan Vali Şahin, tamamı Batmanlı gençlerden oluşan hentbol takımının elde ettiği başarının çok anlamlı ve mutluluk verici olduğunu söyledi. Göstermiş oldukları performansla namağlup bir şekilde 2. lige yükselme başarısı gösteren sporcuları tek tek tebrik eden Vali Şahin, sporculara ve teknik heyete başarılarının devamını dileyerek hediyelerini verdi. ‘Sporda kazanmakta var, kaybetmekte ama asıl olan centilmen olabilmektir’ sözleriyle spor ahlakının önemine vurgu yapan Vali Şahin, sporcuların hayatlarına yön verecek çalışmalarda kendilerini geliştirme gayreti içerisinde olmaları gerektiğine dikkat çekti. 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Spor Müdürü Burak Eren, Batman Belediyesi bünyesinde 17 farklı branşta Batmanlı çocuklara, gençlere eğitim verdiklerini altyapıdan dolayı farklı kulüplerden gençlere talep geldiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.