13 Yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 10 suçtan aranan ve 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalanarak cezaevine teslim edildiğini bildirildi.

Asayiş Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 14:36:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 10 suçtan aranan ve 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalanarak cezaevine teslim edildiğini bildirildi. Yapılan açıklamada, “Aranan şahısların yakalanmasında etkinliğin artırılması ve süratle Adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar kapsamında hakkında Yakalama Müzekkeresi bulunan şahıslara yönelik yapılan yakalama çalışmaları yapmaktadır. Asayiş Şube Müdürlüğü’nün 28.04.2020 tarihinde yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; 10 adet dosyadan aranma kaydı bulunan ve toplam 12 Yıl 11 Ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 15.000 TL. adli para cezasına hükümlü olan M.E isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahıs adli işlemlerinin ardından tevkif edilerek cezaevine teslim edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamaya yönelik olarak 24 saat görevimizin başında olacağımız halkımız tarafından bilinmelidir. İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından günün 24 saatinde tüm il genelinde kontroller kararlıkla devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.