Gür, Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladı

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 17:36:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Gür, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada camilerin namaz ibadetinin yanı sıra duaların da topluca Allah’a arz edildiği, elem ve sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin huzura kavuştuğu kutsal mekanlar olduğunu, din görevlilerinin de gönül erleri, manevi önder, lider insanlar olduklarını belirtti. Camilerin ilim merkezi, bilgi ve hizmet yuvaları olduğunun altını çizen Gür, şunları kaydetti “Camiler dargınlıkların bittiği, insanları dini konularda onları aydınlatan, sosyal problemlerine çözüm arayan, sorumluluk duygusu içerisinde bu ulvi görevi yerine getiren din görevlilerinin toplum hayatında önemli bir misyonu vardır. Tüm ömürlerini din hizmetine adayan toplumun önderi konumundaki din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyorum.”                

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.