GÜR, BAKANLARA SORUNLARI AKTARDI

Hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da yapılan Ak Parti 28. istişare ve değerlendirme toplantısına Batman İl Başkanı Av. Akif Gür de katıldı.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2019 17:04:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da yapılan Ak Parti 28. istişare ve değerlendirme toplantısına Batman İl Başkanı Av. Akif Gür de katıldı. Başkan Gür, yaptığı açıklamada; Yoğun bir tempoda ve oldukça verimli geçen toplantılarda, önümüzdeki günlerde etkisi hissedilecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunulduğunu belirtti. Seçimlerin artık geride kaldığını belirten Başkan Gür, “Artık işimize bakma ve icraatlarda bulunma zamanı, memleketimizin sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşen görevi yapacağımızın kimsenin şüphesi olmasın, Hiç kimsenin şahsi ajandasındaki hesapları, halkımızın ve dolayısıyla partimizin önüne geçemez. Böylelerinin halkımıza ve partimize kaybettirmesine de izin vermeyeceğiz. Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam etmek, partimizin yöneticisi olarak bizim görevimizdir. Milletimizle aramıza girmeye çalışan ve suni gündemlerle bizi demorolize etmek isteyenlere buradan şunu söylemek istiyorum, boşuna uğraşıp kendinizi yormayın ve lütfen bizi meşgul etmeyin, zira yapacak çok işimiz var. Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam edileceğinin de bilinmesini isteriz” dedi. Batman’ın sorunları ile ilgili olarak yoğun bir Bakan trafiğine de giren Başkan Gür; TPAO,TPİC,TEİAŞ VE DEDAŞ ile ilgili olarak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e Sağlık sektörü ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, uçak seferleri ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’a, mevcut yatırım ve yeni yatırımlarla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, sorun ve talepleri iletti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdulhamid Gül ve parti üst düzey yöneticileriyle de görüşen Başkan Gür, “Çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik, tevazuyu elden bırakmadan her şeyin en güzeline layık memleketimiz Batman’ımızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Sorunların çözümünde ısrarcı ve takipçi olacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.