"GÜLİSTAN ESNAFI DAHA DA MAĞDUR OLMASIN"

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gülistan Caddesinde yıkımı devam eden binanın bir an önce bitirilmesini ve esnafın daha fazla mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

6 Şubat depreminde hasar gören Gülistan Caddesindeki bir binanın yıkım süreci bir hafta önce başlamasına rağmen, yıkım takviminin belirsizliği esnafı mağdur ettiğini belirten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, olay yerinde esnafı dinleyerek yetkililere çağrıda bulunarak mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep etti. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Sıddık Çitçi, esnafın mağduriyetini dile getirirken şu ifadeleri kullandı: "Burada 40-50 tane esnafımız mağdur durumda. Kentsel  dönüşüm müdürlüğü ve ilgililerle yaptığımız görüşmeler sonucu yıkımın   İki vardiya ile çalışılmasını teklif ettik. Müdür ve müteahhit firma kabul ederek iki vardiya çalışacaklarını söyledi. Ancak görüyoruz ki iki vardiya çalışılmıyor ve yıkım çok ağır devam ediyor. Esnafların belediye kentsel dönüşüm müdürlüğü ve yıkımı gerçekleştiren müteahhitten beklentileri daha fazla mağdur olmadan bir an önce yıkımı bitirmeleri ve dükkânlarını açabilmeleridir. Yalnız şu anda gördüğümüz esnaflara verdikleri taahhütleri yerine getirmeyerek beklentileri ile ilgili esnafları hayal kırıklığına uğratmışlar. Esnafımız mağdur durumda ve bu mağduriyetin ne zaman biteceğini soruyorlar" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.