GELECEK PARTİSİ SAHADA

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başcı, Batman'da basın buluşmasından sonra kentteki esnaf ve STK temsilcileriyle buluştu.

Gündem Yayın: 28 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.03.2022 16:22:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başcı, Batman'da basın buluşmasından sonra kentteki esnaf ve STK temsilcileriyle buluştu. Basın toplantısı öncesi konuşan İl Başkanı Abdulbaki Polat, “Genel Başkan Yardımcımız sayın Abdullah Başçı ile kentimizdeki sorunları yerinde tespit etmek için esnaf ve çeşitli STK'larla görüşmelerimiz olacak” dedi. Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulbaki Polat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısının ardından esnafla buluşan Başçı, ''Sorunları yerinde tespit ediyoruz'' dedi.

“TARIM VE ÜRETİM BİTMİŞTİR”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Başçı, “Batman'da partililerle birlikte olmanın  esnaf ile derneklerimiz ve STK'larla bir araya gelmenin fikir alışverişinde bulunmanın memnuniyetini yaşıyorum. Bir çok ilimizde parti teşkilatımızla birlikte sorun ve aksaklıkları yerinde tespit ederek rapor ediyoruz. Bu raporları genel merkezimizde değerlendiriyoruz. Ülkede tarım ve üretim ne yazık ki zor bir süreçten geçiyor. Biz bu ülkenin geleceğini kurtarmak için çabalıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.