FUAR EZİYETİ!

Kent trafiğinin en yoğun olduğu bölgede 15-19 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı nedeniyle kapatılan cadde vatandaş ve sürücülerin tepkisine neden oldu.

Yaşam Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 Günün her saatinde bu bölgedeki trafiğin yoğun olduğunu belirten vatandaşlar, fuarın bu alanda yapılmasına tepki gösterdi. Tarım ve Gıda Fuarının daha geniş kapsamlı ve büyük bir alanda yapılmasına dikkat çeken vatandaşlar, Valilik ve Emniyet kavşağının kentin en yoğun caddelerin başında yer aldığına dikkat çekti. Vatandaş ve esnaflar, ''Tarım ve Gıda Fuarları sadece stantlardan oluşmamalı, tarım alanında kullanılan biçer-döver, traktör ve yüzlerce zirai aletlerin de fuar alanında bulunması gerekmekte. Batman Otogarı bitişiğindeki ve daha büyük alanda yapılması gereken fuar neden kent merkezinde yapılmakta. Fuarın amacı kentin tanıtımının yanı sıra bölgedeki esnaflarında ziyaretçilere yapacağı sıcak satışla kentin ekonomisine de katkı sağlamalı. Bölgedeki yüzlerce çiftçiyi bu alana davet ederek kentin trafiğini sıkıntıya sokmanın kimseye bir faydası olmayacak” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.