FİYAT MUAMMASI!

FİYAT MUAMMASI!

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 08:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz hafta Batman'daki şehir içi ulaşımına yapılan zamlar kamuoyuna duyurulurken fiyat muamması da sürüyor.  Şehir içi dolmuşlarının sivil vatandaşlara 9 lira olan fiyatı 15, öğrenci taşıma ücretinin de 7 buçuk liradan 10 liraya yükseldiğini açıklamıştı. Yapılan zamlarla açıklama yapan Batman Belediyesi ise fiyatların Batman Belediye Meclisi tarafından sivil vatandaşlara 13 lira, öğrencilere de 9 lira olduğu açıklamasını yaptı. Vatandaşlar son yapılan zamlarla birlikte servislerde halen servis ücretlerine yapılan zammın yüzde 60 dolayında olduğuna dikkat çekerek sivil vatandaşlardan 15 lira, öğrencilerden ise 10 lira alındığını dile getirerek fiyat belirsizliğinin netleşmesini istedi.

''CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK''

Batman Belediyesi Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri, yapılan yolcu taşıma ücreti güncellemesi üzerine şehir içi minibüslerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Batman Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servisçiler Odası’nın yolcu ücret artış talebi üzerine Belediye Meclisinin belirlediği yolcu taşıma ücreti değişikliğinin yürürlüğe girmesi üzerine şehir içi minibüslerine yönelik denetim gerçekleştiren Belediye Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri, Belediye Meclisinin belirlediği ücret dışında farklı bir ücret alınmaması için uyarılarda bulundu. Şehir içi minibüslerde farklı fiyat alındığının tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacağını aktaran zabıta ekipleri, şehir içi yolcu taşıma ücretinin Belediye Meclisinin belirlediği güncel fiyatın şehir içi minibüslerde sivil 13,00 TL, öğrenci 9,00 TL olduğunu belirtildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.