ESNAF ODALARI'NDAN ÖZEL BİR İNDİRİM DAHA

ESNAF ODALARI'NDAN ÖZEL BİR İNDİRİM DAHA

Yaşam Yayın: 08 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2024 16:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

 FUZULEV İLE ANLAŞMA 

FUZULEV ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacak. Başkan Çiftçi, FUZULEV ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan peşinata göre değişkenlik göstererek indirimli hizmet alınabileceğini vurguladı.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Kiralar, vergiler, sigorta primleri ve artan maliyetlerden dolayı esnafımız sıkıntılar çekiyor. Farklı sektörlerden yaptığımız anlaşmalar ile üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan FUZULEV ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık. Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına verecekleri peşinat ve taksitlendirmelere göre indirim yapılacaktır. Organizasyon ücretinin taksitli ödenmesi durumunda %30, organizasyon ücretinin peşin ödenmesi durumda %28, organizasyon ücretinin yarsını peşin ödenmesi ve toplam kampanya bedelinin %50’den az olmamak üzere peşinat ödenmesi durumunda %30 indirim uygulanacaktır. Bununla beraber herkes gücüne göre taksitlendirme ve ödeme takvimi çıkarabilmektedir. Ev, araç ve hatta dükkan sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.