EŞBAŞKANLAR PAZARDA HALKLA BULUŞTU

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Cuma Pazarı’nda esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yaşam Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 17:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kendilerine iletilen talepler, sorunlar ve önerilere büyük değer biçtiklerini söyleyen Eşbaşkanlar, “Çünkü bunlar bizim çalışmalarımıza ve belediyenin hizmetlerine yön veriyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamıza, çözümler geliştirmemize imkân sağlıyor” dedi. Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Seyitler, Güneykent ve Hürriyet mahallerinde her hafta kurulan Cuma Pazarında incelemelerde bulundu. Eşbaşkanlar Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’a, Dem Parti Eşbaşkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz’ın yanı sıra Dem Parti il ve merkez ilçe yöneticileri ile DBP Batman il ve merkez ilçe yöneticileri de eşlik etti. Eşbaşkanları pazarda gören yurttaşlar taleplerini, esnaflar ise yaşadıkları sorunları dile getirme fırsatı buldu. Esnaf ve yurttaşların ilgi gösterdiği Eşbaşkanlar esnafın yaşadığı günlük zorlukları ve pazaryeri düzenine dair önerileri dinledi. Yurttaşların  dile getirdikleri sorunlarının çözümü için belediye hizmetlerinin daha etkin ve halkın ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi için çalıştıklarını ifade eden Eşbaşkanlar, “Buralarda halkımızın ve esnafların yaşadıkları sorunları doğrudan kendilerinden dinleme fırsatımız oluyor. Bize iletilen talepler, sorunlar ve önerilere büyük değer biçiyoruz. Çünkü bunlar bizim çalışmalarımıza ve belediyenin hizmetlerine yön veriyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamıza, çözümler geliştirmemize imkân sağlıyor” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.