DEVA'DAN ESNAF ZİYARETİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, il teşkilatıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kentin farklı noktalarında esnafları ziyaret eden Yılmaz ve ekibi esnafın sorunlarını dinledi.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

YILMAZ, “İKTİDAR VAATLERİNİ TUTMADI'

DEVA Partisi İl Başkanı Şehmus Yılmaz, ziyaretleri sırasında esnafın içinde bulunduğu sıkıntıya dikkat çekti. DEVA Partisinin insan merkezli siyaset anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, Batmanlı esnafla DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın selamlarını da iletti. Sokaktan uzak kalanların kaybetmeye mahkum olduğunu söyleyen İl Başkanı Yılmaz, “Verilen vaatler tutulmadı, enflasyonla yeterince mücadele edilmedi. Halkımız ekonomik zorluklarla boğuşurken, bazıları bu gerçekleri görmezden geliyor. Orta ölçekli programlar çözüm üretmiyor, sadece belli kesimlere fayda sağlanmakta” dedi. Esnafın yüzünü güldürecek bir çözüm bulunmadığı sürece sorunların devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz,“Esnafımızı gezerek hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunduk. Bizleri muhabbetle karşılayan ve iş yerlerinde misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Onların sorunları bizim sorunumuz onların istekleri bizim isteğimiz. , maalesef mutlu olan bir esnafa denk gelemedik. Hepsi dert yaktı. Artan maliyetler herkesi bezdirmiş durumda. Yüksek Kira artışları ayrı bir sorun,hükümetin acil destekleyici çözümler üretmesi gerekir Bir şehri esnaf ayakta tutar. Batman’ımızın ekonomisi de esnafımızın omuzlarında yükselir. Bu nedenle onların sorunlarını çözmek hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.