DEPSAŞ SPOR’DAN 9 MADALYA

DEPSAŞ SPOR’DAN 9 MADALYA

Spor Yayın: 04 Kasım 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2026 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hindistan’ın Yeni Delhi kentinde düzenlenen 2026 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcuları, 4 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı. Türkiye’yi temsil eden sporcular, İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. Para bilek güreşinde Murat Cırık sol kolda dünya şampiyonu olurken, Gökhan Seven sağ ve sol kolda bronz madalya elde etti. Gençler kategorisinde yarışan Deniz Köşgeroğlu ve Hilal Yıldız sol kolda altın madalya kazandı. Deva Dübüş ise bronz madalyanın sahibi oldu. Sağ kol müsabakalarında Deva Dübüş altın, Deniz Köşgeroğlu gümüş, Hilal Yıldız bronz madalya kazandı. Üç genç sporcu toplam 6 madalyayla şampiyonayı tamamladı.

KARAGÜZEL : “GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR”

DEPSAŞ Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, sporcuların başarısının gurur verici olduğunu belirterek, “Milli sporcularımızın kazandığı 9 madalya, disiplinli çalışmalarının ve uzun hazırlık süreçlerinin sonucudur. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası organizasyonlarda daha büyük başarılara ulaşması için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, bilek güreşinin yanı sıra atletizm, atıcılık, voleybol, ampute futbol ve tekvando branşlarında da faaliyet göstererek genç yetenekleri desteklemeye devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.