Coronavirüs tedbirleri değerlendirildi

“İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı” ile “İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı” aynı anda Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 13:43:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı” ile “İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı” aynı anda Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.   Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Sağlık Müdür Dr. Hakan Pamukçu, İl Milli Eğitim Müdürü, AFAD İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı, Kızılay Batman İl Başkanı, hastane başhekimleri ile ilgili sağlık birim başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin , İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısını aynı anda geçekleştirdiklerini belirterek, “Coronavirüs ile mücadelenin daha doğru şekilde sürdürüleceğine inanıyorum. Büyükşehirlerin izole olması, bizim gibi illerin kendi içinde bulaştırıcıları kontrol altına alınmasıyla bulaşıcı hastalığın söndürülmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum” diye konuştu. İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı tarafından Coronavirüs salgınına karşı Batman’da yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan bilgilendirmelerin ardından, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınan kararların etkinliğini arttırmak için kentte Coronavirüs ve her türlü salgın hastalığa karşı alınan ve alınacak tedbirler görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.