Caddeler göle döndü

Yağışların devam ettiği bölge illeri Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Elazığ ve Bitlis'te aşırı yağışlar dere taşkınları ile maddi hasara yol açarken Batman ve yöresinde de şu taşkınlarına neden oldu.

Yaşam Yayın: 03 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2019 17:00:02
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Google News

Yağışların devam ettiği bölge illeri Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Elazığ ve Bitlis'te aşırı yağışlar dere taşkınları ile maddi hasara yol açarken Batman ve yöresinde de şu taşkınlarına neden oldu. Önceki akşam saatlerinde bir saatlik yağış kenti sular altında bıraktı. Sağanak yağış sebebiyle logarlar birikintiyi göle çevirdi. Caddelerde biriken sular araçların geçişine izin vermezken bazı vatandaşlarda yollarda mahsur kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.