Bimaş Plastik Tüyap fuarında
14-17 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nde yapılacak olan ve 1.200 üzerinde firmanın katılacağı Zuchex'e bu yıl Batman'dan Bimaş Plastik katılıyor.
![](https://batmanpetrol.com/content/uploads/haberler/2023/09/bima%C5%9F-plastik-t%C3%BCyap-fuar%C4%B1nda-1693915442.jpg)
Dünyanın dört bir yanından ve Türkiye'de bir çok üretici firmanın ürettiği Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif ve geleceğin trendlerini vitrine çıkaracak olan Zuchex, 14-17 Eylül tarihlerinde Beylikdüzü'nde gerçekleşecek. Çoğunluğu satın almacı 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen fuar 3 gün süreyle açık kalacak. Alanında bölgesinin lider, dünyanın en büyük ikinci uluslararası ticaret fuarı olan Zuchex’in 33. buluşmasını, aralarında perakende devlerinin de yer aldığı 10 bin kadar yurt dışı satın almacının ziyaret etmesi bekleniyor. Dünya ihracat liginde ilk üç hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörüne, Zuchex ile milyar dolarlık ticaret katkısı sağlayacaklarını vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Fuara; yurt içi ve yurt dışındaki büyük satın almacılar, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmaları gelecek. Sayıları 1.200’ü geçen katılımcı markalarımız, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 45 bin profesyonel ile Zuchex’te buluşacak” dedi.
![](https://batmanpetrol.com/content/uploads/reklamlar/2025/01/300x300-1737995258.jpg)