Batman’ın ilk bayan yazarından konferans

1999 Yılında yazdığı “Törelerin Gelini” kitabıyla Batman’ın ilk bayan yazarı olan Sasonlu Meryem Avcı, Kurtalan’da "Kişisel Gelişimin Kur’an’daki Yeri " konulu konferans verdi.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 15:34:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1999 Yılında yazdığı “Törelerin Gelini” kitabıyla Batman’ın ilk bayan yazarı olan Sasonlu  Meryem Avcı, Kurtalan’da  "Kişisel Gelişimin Kur’an’daki Yeri " konulu konferans verdi. Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat'ın sponsorluğunda Kurtalan Millî Eğitim Müdürü Faysal Polat organizatörlüğünde  hazırlanan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki konferansta konuşan Avcı, Kişisel Gelişimin Kur'an' daki yerini anlattı. Konferans sonrası söyleşi ile birlikte kitap imzalayan Avcı, “Gençler ile motivasyon, hedef belirleme, kişisel gelişim, özgüven,  atalet, başarı,  stres ve başa çıkma yolları, pozitif yaşam enerjisi ve gelecekteki biz üzerine muazzam bir atmosferde  konferans gerçekleştirdik. Öğrenciler ile hedeflerimize azim ve istikrar ile yürüyeceğimiz noktasında sözleştik” dedi. Eğitimci-Yazar Meryem Avcı' ya Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay "Batman'da İlk Bayan Yazar" yazılı duvar halısı hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.