BATMAN’DA 300 YETİM ÇOCUĞA KIŞLIK GİYİM DESTEĞİ

Kış aylarının etkisini artırdığı günlerde Batman’da anlamlı bir dayanışma örneği sergilendi.

Yaşam Yayın: 15 November 2025 - Saturday - Güncelleme: 15.11.2025 20:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği, “Isıt Bir Kalbi, Değiştir Dünyayı” temasıyla hayata geçirdiği proje kapsamında 300 yetim çocuğa kışlık giyim desteği sağladı. Hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan yardım paketlerinde mont, bot ve çeşitli kışlık giysiler yer aldı. Yardımların ulaştırılmasıyla birlikte çocukların yüzlerinde oluşan tebessüm, projeye destek verenleri de mutlu etti. “Bir çocuğun üşümemesine vesile olmak, bir dünyayı değiştirmektir” Vakıf tarafından yapılan açıklamada, bu desteğin sadece bir giyim yardımı değil, çocuklara moral ve güven veren bir iyilik hareketi olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yetim çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşılamak için bir kampanya başlattık. Hayırsever kardeşlerimizin desteğiyle Batman’daki 300 yetim çocuğumuza mont, bot ve kışlık giysi yardımı ulaştırdık. Katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.”

DAHA FAZLA ÇOCUĞA ULAŞMA ÇAĞRISI

Yetimler Vakfı, imkânlar doğrultusunda daha fazla yetim çocuğa destek olmayı hedeflediklerini belirterek hayırseverlere çağrıda bulundu: “Sizlerin desteğiyle daha fazla çocuğumuza ulaşabilir, daha çok kalbi soğuktan koruyabiliriz. Desteklerinizi bekliyoruz.” Batman’da gerçekleştirilen bu çalışma, toplumda duyarlılık oluştururken kış mevsimine girilen dönemde iyiliğin birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.