BATMAN TEMA'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

BATMAN TEMA'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Yaşam Yayın: 15 May 2025 - Thursday - Güncelleme: 15.05.2025 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği’nde bayrak değişimi gerçekleşti. Petrol Fırın’da düzenlenen görev devir teslim töreni, TEMA gönüllülerinin ve doğaseverlerin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Görevi uzun yıllardır başarıyla yürüten Doç. Dr. Musa Kılıç, temsilciliği Evren Arı’ya devretti.

DOĞAYA VERİLEN SÖZ TAZELENDİ

Etkinliğin açılışında konuşan yeni İl Temsilcisi Evren Arı, “TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği görevini büyük bir özveri, vizyon ve kararlılıkla yürüten, birçok projeye öncülük eden değerli hocamız Doç. Dr. Musa Kılıç’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sadece bir görev değişimi değil, aynı zamanda doğaya, toprağa, suya, havaya ve geleceğimize karşı verilen bir sözün tazelenmesidir. Doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü büyütmek, fidanlarımızı geleceğe miras bırakmak ve doğal varlıklarımızı korumak için hep birlikte çalışacağız. TEMA Vakfı'nın yaktığı bu ışık, bizlere sadece bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir dayanışma ruhu sunuyor" dedi.

"DOĞAYA BAĞLILIĞIMIZ ÇOĞALSIN"

Görevi devreden Doç. Dr. Musa Kılıç ise konuşmasında gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Görevim boyunca toprağı korumanın, doğayı savunmanın ve çevre bilincini toplumun her kesimine yaymanın verdiği sorumluluğu, her daim büyük bir inanç ve özveriyle taşımaya gayret ettim. Bu süreçte destek veren her gönüllüye, kamu kurumlarına, yerel yönetimlere ve doğaya gönül vermiş tüm bireylere içtenlikle teşekkür ederim. Doğaya, toprağa ve yaşama olan bağlılığımız, birlikteliğimizle çoğalsın" diye konuştu. Kılıç’a, yeni temsilci Evren Arı tarafından adına bağışlanan Fidan Sertifikası takdim edildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.