BATMAN İÇİN ENERJİ ODAKLI ANKARA GÖRÜŞMESİ

Batman’ın kalkınması, istihdamın artırılması ve yatırımların güçlendirilmesi amacıyla Ankara’daki temaslarını sürdüren Batman heyeti, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 14 Aralık 2025 - Pazar - Güncelleme: 14.12.2025 00:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı ile ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyetle birlikte TPAO Genel Müdürü Cem Erdem ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede, TPAO’nun Batman’a sunduğu katkılar ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı. Toplantıda; TPAO’nun Batman’da yürüttüğü petrol ve enerji üretim faaliyetleri, doğrudan ve dolaylı istihdama sağladığı katkı, yerel ekonomiye kazandırdığı katma değer, saha ve teknik altyapı yatırımları ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamlı şekilde değerlendirildi. Ayrıca yeni arama, üretim ve yatırım projelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ankara temaslarının, daha önce gerçekleştirilen bakanlık ve kurum ziyaretlerinin devamı niteliğinde olduğu belirtilirken, Batman’ın öncelik ve ihtiyaçlarının ilgili kurumlara doğrudan iletilmeye devam edileceği ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.