Batman Çayı, ‘KANAL BATMAN OLACAK’

31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, “Batman'a güzellikler katmaya geliyoruz” dedi.

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, “Batman'a güzellikler katmaya geliyoruz” dedi. Partililerle birlikte gazetemize ziyarette bulunan Başkan adayı Ceylan’ı, gazetemiz imtiyaz sahibi Nedim Arslan ve yazarımız Bayram Kalkan karşıladı.

“BATMAN'I 30 YIL SONRASINA HAZIRLAYACAĞIZ”

Seçim çalışmaları için günler öncesinde sahaya inen AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, esnaf, STK ve ev ziyaretlerinin yanı sıra Batman'daki yerel basın ziyaretlerini de aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Batman'ı 30 yıl sonrasına hazırlayacaklarını belirten Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Batman'ın 1 milyon nüfuslu bir şehir olabilmesiyle ilgili büyük projelerle geleceklerini belirterek, Cumhuriyet ve Şirinevler mahallelerinin kentsel dönüşüm kapsamına alındığını ifade etti. Batman'a yönelik ciddi projeleri hedef olarak belirlediklerini anımsatan Ceylan, ''Belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda istihdam projeleri faaliyete geçtiği zaman 50 bin insanımız istihdam edilecek. Böylece ihtiyaçlarımız farklılaşacak şehrin altyapısı, sosyal donatısı çevre düzenlemesi bunların hepsinin 30 - 40 yıl sonrası düşünülerek tasarlanması lazım. Önemli projelerimizden biri de Batman Çayının Malabadi'den başlayarak Dicle nehrine, oradan da Kantar köprüsüne kadar olan bölümünü 'Kanal Batman' olarak düzenleyeceğiz. Bu alanları güzel bir yaşam alanına dönüştüreceğiz. Şehrin içindeki irili ufaklı bazı işletmelerinde bu alanlara, çevre hassasiyeti de gözetilerek taşınması hedefimiz var. Kentsel dönüşüm projeleriyle insanlarımıza daha müreffeh ve yaşanabilir bir kent sunmamız lazım. AK Partinin belediyecilikle ilgili Türkiye'de yakalamış olduğu bir belediyecilik var. Bu belediyecilik çalışmalarını Batman'a da kazandırmak istiyoruz. Kentin trafik sorunundan yeşil alanlarına kadar kalıcı projelerle geleceğe hazırlık yapmayı planlıyoruz. Batman'da fakir ve zengin adı ile anılan hiçbir mahalle bırakmayacağız. 5 sene içinde Allah izin verirse 20 yıllık iş yapacağız. Hem ekibimizle, hem de tüm kurumlarımızla uyumlu çalışarak Batman’ın geleceğini kuracağız'' dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.